Voorzieningen

Sanitair

Zowel de terreinen als de sanitaire voorzieningen zijn met zorg onderhouden. Recreatieboerderij Nederrijkswald kenmerkt zich dan ook door ruime plaatsen (120 m²) met water, electra en de caravan-/camperplaatsen hebben een verharde voortentstoep, plaatsen voor tenten/vouwwagen hebben geen voortentstoep.

Het nieuwe moderne sanitaire gebouw bestaat uit een aparte dames en heren wasruimte met privécabines, douches en toiletten. Voor mindervalide is een aparte ruimte met aangepast sanitair en ook voor de allerkleinste gasten is er een speciale babyroom/familiedouche ingericht met babybadje en een handdouche.

Op de camping is een aparte ruimte waar u rustig kunt afwassen en warm water kunt gebruiken. Verder beschikt de camping over een aparte wasruimte met een wasmachine en wasdroger. In de recreatieruimte kunt u een boekje lezen of gezellig TV kijken. Op de camping is een koelkast en vriezer aanwezig waar de kampeerders gebruik van kunnen maken.

SEP-kaart

Op de camping werken we met het SEP-kaart systeem. Bij aankomst ontvangen kampeerders bij betaling van € 20,00 (borg) een SEP-kaart. Met deze kaart kunnen de kampeerders gebruik maken van de verschillende faciliteiten op de camping, bij het afrekenen wordt de kaart uitgelezen en het resterende bedrag terug betaald. Het systeem werkt erg gemakkelijk en waarborgt daarnaast de veiligheid van de kampeerders.

Speelterrein

De camping beschikt over een verlichte dubbele Jeu de boules baan, een groot dam- en schaakbord en een voetbal- en volleybalveld. Door de verschillende speelplaatsen op het terrein is er voor de kleinere kampeerders altijd een plek waar zij zich kunnen vermaken; in de speeltuin, op de trampolines (groot) of in de zandbak.

Ben je er helemaal klaar voor?

Check de beschikbaarheid en reserveer direct jouw droomplek