Horeca

Horeca

Bent u op zoek naar een schitterende locatie in een bosrijke omgeving waar u samen met uw familie, vrienden of collega’s een speciale gelegenheid wilt vieren?

Wij bieden u deze mogelijkheid. Midden in de bossen van Berg en Dal vindt u ons recreatiebedrijf Nederrijkswald. De perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, lekker uitwaaien in het bos of om diverse bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken. Eenvoudige genieten van alles wat de omgeving van Groesbeek en Berg en Dal u te bieden heeft.

Na een actieve dag kunt u (op ruim vooraf gemaakte afspraak) in een van onze ruimtes of op het terras onder het genot van een hapje en drankje heerlijk bijkomen. Een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch, buffet, diner of BBQ, alles is mogelijk.

Nederrijkswald biedt twee multifunctionele zalen. De zalen zijn van verschillende grootte met ieder zijn eigen charme. De kleine zaal is geschikt tot 25 personen. De grote zaal biedt 80 zitplaatsen en is om te bouwen tot een locatie waar 120 personen in kunnen. Deze zaal is ook in kleinere ruimtes in te delen waardoor hij ook voor kleinere groepen geschikt is.

 

Zakelijk

Wij bieden speciale vergaderarrangementen aan waardoor het uw medewerkers aan niets ontbreekt.

De prachtige bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u ongestoord kunt vergaderen. Een ontspannen boswandeling in de pauzes kan zorgen voor de benodigde inspiratie.

 

Lunch, buffet en Diner

Nederrijkswald heeft een aantal standaard samenstellingen voor lunch, buffet of een BBQ.