Discgolf Groesbeek

Bij de camping “Nederrijkwald”, aan de rand van Berg en Dal en Groesbeek ligt onze Discgolfbaan, midden in de prachtige natuur van “Het Rijk van Nijmegen”, met zijn heuvelachtige gebieden; op de hoogste delen voornamelijk bos en de lager gelegen delen akkers en graslanden.

In deze entourage kan men volop genieten van de prachtige natuur zonder gestoord te worden door de massarecreatie. De Discgolfbaan ligt aan de Zevenheuvelenweg, met aan de Noordoostkant bos en aan de Zuidwestkant onze boerderij met er omheen de weilanden. Vanaf de openbare weg is de Discgolfbaan zichtbaar.

HOE WERKT HET…
Discgolf lijkt op het traditionele golf, alleen ipv een balletje speelt men met een frisbee. Het doel bestaat uit een stalen mand met kettingen (basket). Valt je frisbee in de basket, dan mag je naar de volgende hole. De winnaar is de gene die het parcours in de minste worpen aflegt. Discgolf is voor alle leeftijdsgroepen.
Geniet van de buitenlucht, het gezelschap van je vrienden of familie. U loopt in een weiland naast de koeien met kalfjes en paarden. Misschien gooit u wel een “hole in one”…

U heeft de keuze uit een lange of korte baan.

  • De lengte lange baan is 1000 – 1250 meter – Tijdsduur ongeveer 1,5 uur
  • De lengte korte baan is 350 – 550 meter – Tijdsduur ongeveer 1 uur

Wij zijn geopend van 1 April t/m 30 September, behalve op maandag dan zijn wij gesloten, de openingstijden zijn 10.00 uur tot 20.00 uur.
Vanaf 1 Oktober t/m 31 Maart zijn wij alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. De openingstijden zijn 10.00 uur tot 16.00 uur.

Andere tijden en data in overleg!
Discgolf kan ook in combinatie met onze andere arrangementen, zoals verblijf op onze boerderij-camping, boswandeling, rondleiding op ons bedrijf, koffie/thee met gebak, buffet, barbecue of andere comsumpties etc.

Prijzen Discgolf 2021/2022
1 April t/m 30 September Volwassenen 7,00 p.p
Kinderen tot 12 jaar en 65+ 5,50 p.p
1 Oktober t/m 31 Maart Volwassenen 6,00 p.p
Kinderen tot 12 jaar en 65+ 4,50 p.p