Camping

Welkom in het Nederrijk

Bert is op 28 augustus 2022 gestopt als vrijwilliger en gaat samen met zijn vrouw genieten van de andere dingen in hun leven.

Bij het landgoed ‘Nederrijk’ aan de rand van Groesbeek en berg en Dal ligt Recreatieboerderij Nederrijkswald. In deze schitterende omgeving kan men in alle rust genieten van de natuur en ruimte. De camping ligt 250 meter van de Zevenheuvelenweg met aan de zuid/oostkant bos en aan de noord/west kant onze boerderij met de weilanden en de akkers. De camping is vanaf de openbare weg nauwelijks zichtbaar.

Door de centrale ligging tussen Berg en Dal en Groesbeek staat u binnen vijf minuten met de auto in het Centrum van Groesbeek. Groesbeek en Berg en Dal zijn schitterende dorpen omgeven door bossen, natuur, dalen en heuvels. Groesbeek kent een ruime keus aan winkels, supermarkten, restaurants, musea en golfbaan ‘Het Rijk van Nijmegen’. In Berg en Dal zijn verschillende restaurants en pretpark Tivoli.

De camping ligt ongeveer 6 km ten zuidoosten van de oudste stad van Nederland ‘Nijmegen’ en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler. Bekijk hier de plattegrond van de camping Recreatieboerderij Nederrijkswald.

Wij zijn lid van VeKaBo / anwb / asci / campinginternationaal.

Camping/terrein 1

Geachte sitebezoekers.
In juni 2022 hebben we de keuze gemaakt om op de camping zelf (terrein 1) geen campers meer toe te laten, de campers worden steeds groter, zwaarder en onze vaste afgebakende plaatsen groeien niet mee, er is een extra camping/terrein 2 in gebruik genomen waar de campers geplaats kunnen worden, (Impressie van terrein 2 vindt u op onze site door op logo gaan staan, het eerste “met de meeste campers” is terrein = 2) zijn ruime plaatsen met schotel ontvangst en vergezicht, met de gast samen zoeken we een geschikte plaats waar u de camper kunt neerzetten behalve tijdens de voorjaars vakantie, Hemelvaart en Pinksteren en tijdens de vierdaagse van Nijmegen dan werken we met vaste plaatsen.

De plaatsen 1 t/m 48 hebben verharde voortent-stoepen. Tussen twee plaatsen in is een waterkraan en elektra (wat per plaats te verhogen is van 4 t/m 16 ampère) aansluitpunten zijn verdeeld over het terrein.

Voor het woonhuis van de boerderij licht een sportveld, een terrein 2 voor campers en eventueel caravans voor familie- of vriendentreffen enz. dit in overleg, daar is aanwezig, elektra en water bij de plaats, vuilwater- en camper stortplaats), parkeerplaats voor onze gasten en bezoekers.

Legenda
A. Receptie
B. terras
C. Toiletten
D. Recreatieruimte
E. Overdekte vaatwasplaatsen
F. Sanitair gebouw met vloerverwarming
G. Werktuigenberging
H. Paarden stal
I. Picknickplaats

Een camping waar overal aan gedacht is, geweldig

Sanitair is zo schoon en bijgehouden, prachtig grasmat en op tijd gemaaid, zeer goede wifi op alle plaatsen. Nergens zo'n goede service gehad. Ben erg tevreden met de gehele ervaring van aankomst tot en met vertrek. Zeker voor herhaling vatbaar !