Camping

Welkom in het Nederrijk

Bij het landgoed ‘Nederrijk’ aan de rand van Groesbeek en berg en Dal ligt Recreatieboerderij Nederrijkswald. In deze schitterende omgeving kan men in alle rust genieten van de natuur en ruimte. De camping ligt 250 meter van de Zevenheuvelenweg met aan de zuid/oostkant bos en aan de noord/west kant onze boerderij met de weilanden en de akkers. De camping is vanaf de openbare weg nauwelijks zichtbaar.

Door de centrale ligging tussen Berg en Dal en Groesbeek staat u binnen vijf minuten met de auto in het Centrum van Groesbeek. Groesbeek en Berg en Dal zijn schitterende dorpen omgeven door bossen, natuur, dalen en heuvels. Groesbeek kent een ruime keus aan winkels, supermarkten, restaurants, musea en golfbaan ‘Het Rijk van Nijmegen’. In Berg en Dal zijn verschillende restaurants en pretpark Tivoli.

De camping ligt ongeveer 6 km ten zuidoosten van de oudste stad van Nederland ‘Nijmegen’ en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler. Bekijk hier de plattegrond van de camping Recreatieboerderij Nederrijkswald.

Wij zijn lid van VeKaBo / anwb / asci / campinginternationaal.

De plaatsen 1 t/m 48 hebben verharde voortent-stoepen. Tussen twee plaatsen in is een waterkraan en elektra (6 ampere) aansluitpunten zijn verdeeld over het terrein.
Voor het woonhuis van de boerderij is een sportveld, een veld voor groepen (zoals familie, vriendentreffen enz. dit in overleg, daar is aanwezig, electra, water en vuilwater stortplaats) en parkeerplaats voor de bezoekers.

Legenda
A. Receptie
B. terras
C. Toiletten
D. Recreatieruimte
E. Overdekte vaatwasplaatsen
F. Sanitairgebouw met vloerverwarming
G. Werktuigenberging
H. Veestal (alleen in de winter)
I. Zieken/afkalfstal
J. Paarden stal
K. Picknickplaats

Een camping waar overal aan gedacht is, geweldig

Sanitair is zo schoon en bijgehouden, prachtig grasmat en op tijd gemaaid, zeer goede wifi op alle plaatsen. Nergens zo'n goede service gehad. Ben erg tevreden met de gehele ervaring van aankomst tot en met vertrek. Zeker voor herhaling vatbaar !